Dine fordeler som Medbygger

Medbyggerne er et felleskap av ambassadører innenfor håndverks- og byggenæringen, som ønsker å fremme seriøst arbeidsliv og kjempe mot arbeidslivskriminalitet. Å bli en del av dette felleskapet gir en rekke fordeler.

Medbyggere er et kvalitetsstempel

For din bedrift vil det være et kvalitetsstempel å bli en ambassadør. Dine kunder vil oppfatte deg som en seriøs bedrift de kan stole på. Det er også en fordel å være medbygger ved at du bidrar til en bevisstgjøring både internt i selskapet og i felleskap om betydningen av hvitt arbeid.

Tilgang på markedsmateriell

Alle Medbygger-bedrifter får tilgang til markedsmateriell som roll-ups, klistremerker til firmabiler, brosjyrer, innhold til sosiale medier med mer. Du blir da en synlig ambassadør og viser til kundene at du er seriøs.

Pålogging markedsmateriell

Oppføring i bedriftsregister

Alle deltakere blir oppført i vårt deltakerregister. Her finnes det flere hundre håndverks- og anleggsbedrifter. Du blir nå søkbar i registeret for forbrukere som er på jakt etter seriøse tilbydere til sine jobbforespørsler.

Bedriftsregister

Seminarer og aktiviteter

Medbyggerne arrangerer seminarer og aktivteter gjennom året, som du som medbyggerbedrift fritt kan delta på.

Aktiviteter
Gjennom Medbyggere bidrar kommunene til å sikre et trygt arbeidsmarked, sikre arbeidsplasser, nye lærlingplasser og velferdsstaten Norge. Derfor er vi med.
Finn-Øyvind Langfjell Kommunedirektør Horten kommune