Hvem er Medbyggerne?

Medbyggerne er et samarbeid mellom offentlig sektor, partene i arbeidslivet og bygge- og anleggsbransjen i Vestfold og Telemark – for å fremme hvitt arbeid.

Vi står samlet!

I Medbyggerne deltar håndverkere og andre deler av lokalt næringsliv aktivt i samarbeidet med representanter fra statlige etater og kommuner/fylkeskommune.

 

Deltakere i samarbeidet er bygge- og anleggsbransjen via håndverkere, entreprenører og byggevarehus, NHO, Virke, LO, kommuner, fylkeskommunen, Statsforvalteren, Skatteetaten, Arbeidstilsynet og politiet. Samarbeidet er samkjørt med eksisterende opplegg mellom politiet, Skatteetaten, Arbeidstilsynet og NAV.

 

Alle samarbeidspartnere eier utfordringene, men er også en del av løsningen. Gjennom arenabygging og kompetanseoverføring mellom offentlig sektor og næringslivet spirer kreativiteten i et mangfold av kompetanse. Fellesskapet og eierskapet som bygges opp mellom offentlig sektor og næringslivet gir grobunn for et langsiktig samarbeid.

 

P.S. Du kan være en Medbygger som privatperson, håndverker og samarbeidspartner; når du er med og støtter hvitt arbeid.

Håndverksbedrifter og byggevarehus

Vi anbefaler deg som forbruker å sjekke vårt medlemsregister når du er på jakt etter en håndverksbedrift eller byggevarehus. Da er du sikker på at du finner en seriøs aktør for din jobb.

Finn håndverker Medbygger-varehus

Laug og bransjeorganisasjonene

Holmestrand Haandverkerforening
MEF Vestfold og Telemark (Maskinentreprenørenes forbund)
NELFO Telemark
NELFO Vestfold
Rørentreprenørene Telemark
Rørentreprenørene Vestfold
Sandefjord Håndverks- og industriforening
Telemark Byggmesterforbund
Telemark Murmesterlaug
VBL Telemark og Vestfold ( Ventilasjon og Blikkenslagernes forbund)
Vestfold Byggemesterforbund
Vestfold Maler- og Byggtapetsermesterlaug
Vestfold Murmesterlaug
Vestfold og Telemark Glassmesterlaug
EBA Telemark, Vestfold og Buskerud
For meg betyr medbyggerne et synlig bevis på at alle bidrar, at alt blir riktig. Pengene går dit de skal, og det er ryddig rundt om. Jeg betaler skatten min, får lønna mi og føler meg trygg.
Kai Støtvik Fon Anlegg

Filmer